facebook-gezicht-boek

Ik ben blij dat u nog niet massaal van Facebook bent afgegaan. Ik heb er zelf ook over nagedacht om dezelfde reden misschien als u. Niet vanwege de privacy maar omdat 80 procent wat je vind  zijn reclames  en heel veel spelletjes verzoeken en overige onzin. Dus dat had wel veel tijd gescheeld. Maar je blijft voor die 20% en die vind ik net iets belangrijker en kan ik mijn column nog promoten op Facebook. Ohw!

En dat kan ik natuurlijk ook via de andere sociale media  doen maar die zijn zoals u weet ook gewoon van Facebook. Kijk dan heeft zanger Dotan het beter voor elkaar. Die gaat gelijk van alle sociale media af. Ik dacht ook al die tijd dat ’t aan mij lag. Iedereen was ineens fan van Dotan terwijl ik kende m alleen van “Home” .Die ik ook nog niet eens goed kon verstaan. Want zong die nou? Hij was net zo onverstaanbaar als de trollenkoning uit de Efteling.

Waar ik wel me aan erger bij mensen op Facebook is dat ze het woord gezichtjesboek gebruiken. Want dat is grappig ofzo op een of andere manier. Oke de eerste keer in het begin misschien maar enkele van u blijven het nog steeds zeggen. de grap is gemaakt hoor. Doe het dan ook bij de andere sociale media als Snapbabble en Tjilpen. En als u het nu niet snapt zeg dan ook gewoon weer Facebook.

Ik zie soms mensen op Facebook dingen delen of zeggen over artiesten waar ik zelf ook geen fan van bent maar dan hele nare verwensingen naar toe maken. Dat de hemel Lemmy van motorhead en David Bowie en Prince willen ruilen voor Jan Smit en Frans Bauer. En ze weten sowieso met deze post dat dit niet gaat gebeuren. Maar als het er op aankomt schrikken die mensen zich toch rot als een Jan Smit ineens een Aviciitje gaat doen. Misschien pas als u leest dat hij gestikt is in een paling ofzo omdat dat de doodsoorzaak is dat u dan een beetje beter gaat slapen.

Maar daar gaat de muziek niet van minder gedraaid worden. De radio draait nog net zo vaak jan Smit, David Bowie en Avicii  als voor hun dood. Wat u ook plaatst op Gezichtjesboek